Књаза Милоша бр. 7, 38220 Косовска Митровица, Србија
+38128425320
office@ftn.pr.ac.rs

Вести

Факултет техничких наука Косовска Митровица

Видео материјал припремне наставе

Поштоване будуће колеге, да бисте преузели/погледали видео материјале везане за припремну наставу довољно је да затражите приступ на линку или да пошаљете мејл са захтевом да приступите видео материјалима на адресу pripremna.nastava@ftn.pr.ac.rs. Галерију слика са припремне наставе можете погледати на линку. Напомена: Линк за приступ припремне наставе ће бити активан 7 дана. Све информације су доступне…
Read more

Обавештење о септембарском испитном року

Обавештавају се студенти и наставно особље Факултета техничких наука да ће се септембарски испитни рок одвијати по унапред утврђеном плану и програму.

Обавештење о годишњем одмору

Обавештавају се студенти и запослени на Факултету техничких наука у Косовској Митровици, да Факултет неће радити у периоду од 11.07.2022. до 28.08.2022. године због колективног годишњег одмора. Факултет наставља са радом у понедељак 29.08.2022. године. Управа Факултета

Јавни позив за подношење понуда

Јавни позив Факултет техничких наука објављује јавни позив за подношење понуда. Рок за достављање понуда је 08.07.2022. год. до 10 часова електронским средствима путем Портала јавних набавки https://jnportal.ujn.gov.rs/.

Емисија Универзитетски магазин – Епизода 7 (ФТН ТВ)

Студентска телевизија ФТН ТВ реализује седму епизоду емисије Универзитетски магазин. Гост емисије била је продеканица Правног факултета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици проф. др Јелена Беловић.  

Обавештење о продужетку рока за пријављивање кандидата за полагање пријемног испита

Обавештавају се кандидати за полагање пријемног испита за упис на основне академске студије на Факултету техничких наука у Косовској Митровици, да је рок за пријаву продужен до 30.06.2022.

Емисија Универзитетски магазин – Епизода 6 (ФТН ТВ)

Студентска телевизија ФТН ТВ реализује шесту епизоду емисије Универзитетски магазин. Гост емисије била је продеканица Факултета уметности у Приштини са привременим седиштем у Звечану проф. др Драгана Сарајлић.